Cégmátrix - Szolgáltatásaink
Szolgáltatás- és termékkereső portál

Szolgáltatásaink felhasználóknak

A Szolgáltatás- és termékkereső azok számára készült, akik egyszerűen és gyorsan szeretnék megtalálni a kívánt terméket, szolgáltatást. Megyére, városra (Budapesten akár kerületre szűkítve) juthat el a forgalmazó, gyártó, szolgáltató, stb. cégekhez. Itt megtalálja a keresésnek megfelelt cégek adatait, elérhetőségét (név, székhely, telephely, telefonszám, fax), profiljához tartozó termékeket, szolgáltatásokat, márkákat.

A „Bővebben”

A Szolgáltatás- és termékkereső adatbázisában szereplő valamennyi cég rendelkezik egy saját „mini weboldallal”, ahol az alapadatokon kívül még számos hasznos információ áll a felhasználók rendelkezésére. Így Ön nem kevés időt és energiát takaríthat meg, hiszen már első lépésben kiválaszthatja az igényeihez leginkább igazodó szolgáltatásokat.
A mini weboldalra a „Bővebben” gombra kattintva lehet eljutni. Itt megjelenik egy, a vállalkozást részletesen bemutató szöveges üzenet, ezen kívül fényképek, logók, és a cég aktuális akciói, árai. A Webcímre linkelve pedig a cég internetes oldalára juthat el.


Térkép

Településnévre vagy utca, házszámra kattintva egy térkép jelenik meg, amely megmutatja a talált cég/üzlet/intézmény pontos helyét a jelentősebb utak és tömegközlekedési eszközök útvonalaival:


Részletes keresés

A -t választva lehetőség nyílik a keresett termék márka szerinti szűkítésére is. A megye, város és kerület mellett már utcanév szerint is tájékozódhat, ha az utcanév segítséget jelent az eligazodásban. A cég konkrét, név szerinti keresésére is lehetőség van:


Böngésző

A Böngészőben a cégek téma szerint sorolódnak. Kereskedők, gyártók és szolgáltatók között böngészhet. Ha még nem tudja, hogy pontosan mit keres, itt kedvére kutathat a lehetőségekben. A keresés menetét az alábbi példa szemlélteti:

1.lépés 2.lépés

3.lépés

4.lépés


Segítünk

Konkrét elképzelése van, de a partnereink közötti keresés nem felelt meg maradéktalanul az igényeinek? A CégMátrix segít Önnek megtalálni az elgondolásainak legmegfelelőbb céget/cégeket.

Kérjen segítséget e-mailen vagy telefonon, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a segitunk@cegmatrix.net e-mail címen vagy az (+36 1) 789 75 37-es telefonszámon.


WAP

A Wap nyújtotta szolgáltatás a gördülékeny információáramlás, a gyors döntések és lehetőségek korában szinte nélkülözhetetlen. Internet-hozzáférés nélkül is, bárhol, mobiltelefonon is kereshet bármilyen terméket vagy szolgáltatást városokban és Budapesten kerületre szűkítve is:Weblapkészítés

Vállalkozásának még nincs weboldala? Ha lépést akar tartani a konkurenciával, ez saját weboldal nélkül ma már szinte elképzelhetetlen.
A CégMátrix vállalja vállalkozások, magánszemélyek, szervezetek weboldalainak elkészítését az egyszerűtől a bonyolult felépítésű weboldalig, teljes körű ügyintézéssel (domain regisztráció, webhosting). Vállaljuk egyedi elképzelések megvalósítását is. Programozóink és grafikusaink különféle lehetőségekkel és designelemekkel várják. Keressen meg minket a weblapkeszites@cegmatrix.net e-mail címen vagy a (+36 1) 789 7537 vezetékes, illetve a (+36 20) 232 1523-as mobil telefonszámon.


2. Szolgáltatásaink regisztrált ügyfelek részére

Regisztráció

Regisztráljon on-line! Ha szeretné, hogy vállalkozása az interneten is megtalálható legyen, ha Ön sem akarja figyelmen kívül hagyni az Internet által kínált lehetőségeket, ha szeretné, hogy felhasználóink az Ön cégét, termékeit, szolgáltatásait is megtalálják, regisztráljon! Nem kell mást tennie, csak kitölteni a regisztrációhoz szükséges űrlapot a www.cegmatrix.hu főoldalán, a „Regisztráció” menüpont alatt.
A kitöltött űrlap beérkezését követő két munkanapon belül munkatársunk további egyeztetés céljából felveszi Önnel a kapcsolatot.


Vásároljon helyezést!

Hogy vállalkozását biztosan megtalálják, az Ön által megadott keresőszó(k)ra helyezés(eke)t vásárolhat megyei vagy országos szinten, így az Ön cége akár elsőként jelenjen meg a találati listán.


Saját megjelenési felület szerkesztése

Saját mini weboldalukat partnereink nagyon egyszerűen egyénileg is szerkeszthetik a regisztrációkor kapott ügyfélazonosító kóddal és jelszóval történő bejelentkezést követően, a következő módon:

1.lépés 2.lépés

3.lépés


A szerkesztés során az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre:

    - bemutatkozó üzenet, ismertető közzététele a vállalkozás tevékenységi köréről (Regisztrált ügyfeleinknek módja van rövid ismertetőben bemutatni vállalkozásuk profilját, figyelemfelkeltő soraikkal felkelthetik felhasználóink érdeklődését cégük tevékenysége iránt.)

    - aktuális árak, akciók táblázatba való feltöltése (A regisztrációkor megadott keresőszókon kívül időről időre új termékekkel és szolgáltatásokkal egészítheti ki vállalkozása megjelenési oldalát. Közzéteheti akcióit, aktuális árait, melyeket bármikor módosíthat, cserélhet, így cégéről mindig a legfrissebb információkkal szolgálhatunk.)

    - céglogó és fotók feltöltése

Üzleti ajánlatok küldése

Cégeinknek lehetőségük van egymás közötti levelezésre, üzleti ajánlatok küldésére és fogadására. Közvetlenül kiajánlhatja termékeit, szolgáltatásait az adatbázisunkban szereplő cégeknek. Rákeresés után üzleti kapcsolatot kezdeményezhet, majd fogadhatja a szolgáltató, kereskedő és gyártó partnerek ajánlatait:

<< Vissza az oldal tetejére

Partnereink:  Computerworld  Pcworld  Mobilnegyed  Gamestar  Pafi  OrientPress 
Minden jog fenntartva a CégMátrix Kft. részére.
A weboldal illetve az adatbázis részleges vagy teljes másolása, tárolása jogi következményeket von maga után.
A CégMátrix szolgáltatás- és termékkereső portál nevek védettek.

 
oldaltérkép Médiaajánlat Ászf e-mail:info@cegmatrix.net